Zařízení & příslušenství
Čirý vývar z hovězího masa
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 45min.
5 porcí
Suroviny
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
250 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky (4 cm)
-
5 snítek čerstvé petržele
-
3 čajové lžičky sušeného libečku5 snítek čerstvého libečku
-
450 - 550 gramů hovězího masa, bez kosti na kousky (7 cm)
-
6 kuliček černého pepře
-
6 jalovcových kuliček
-
2 bobkové listy, sušené
-
2 hřebíčky
-
3 - 3 ½ čajové lžičky soli
-
1000 - 1500 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Drůbeží vývar
1 Std.
Vařená jasmínová rýže
35 Min
Těstoviny, vařené
20 Min
Rýže, vařená
25 Min
Bramborová kaše
50 Min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 Min
Restované proužky kuřecího masa
15 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 Std. 10 Min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 Std. 5 Min
Čirý zeleninový vývar
3 Std. 45 Min
Boloňské špagety
30 Min
Vařené brambory
30 Min